game pc

Accessoires die je wil hebben voor je game pc

Je hebt net een dikke game pc gebouwd en wil direct aan het spelen? Logisch, maar misschien mis je nog iets. Een echte game pc heeft namelijk ook goede accessoires nodig. Je kunt niet met je oude muis van een tientje op een gloednieuwe pc spelen, dat is gewoon zonde.

gaming pc

De volgende accessoires voegen echt toe aan je gaming ervaring:

een gaming muis
een gaming toetsenbord
een gaming stoel
een stuurwiel voor racegames

Die laatste is natuurlijk alleen van belang als je racegames speelt, maar als dat het geval is dan voegt een stuurwiel ├ęcht iets toe.

Gaming muis

Een gaming muis is gevoeliger en kan meer bewegingen oppakken dan een normale muis. Daardoor is deze uitermate geschikt, met name als je veel first person shooters speelt. Daarvoor moet elke beweging genoteerd worden en dat doet een gaming muis.

gaming pc

Toetsenbord

Een gaming toetsenbord ziet er vaak niet alleen veel toffer uit, het is ook speciaal gemaakt om de subtiele en snelle gebruiker goed te kunnen registreren en door te voeren in de game. Ook hier geldt dat het bij shooters en racegames een echte aanrader is. 

Gaming stoel

Dit is misschien een minder boeiende aankoop maar niet minder belangrijk: een goede gaming stoel. Je zit ongetwijfeld veel achter je bureau en dat heeft effect op je lichaamshouding. Met een gaming stoel zorg je dat je toch goed zit en minimale klachten hebt. Ze zien er ook erg tof uit, trouwens.