Alles over de Curly girl methode

De Curly Girl Methode

Wanneer je regelmatig op social media te vinden bent, heb je vast al een gehoord van de Curly Girl Methode. Daarmee kun je jouw haren laten krullen op een glanzende manier? Dan is dit absoluut een aanrader. Mogelijk heb je al lang van alles gedaan om je haren te veranderen, maar mocht het maar niet lukken. Maar met deze methode, kun je daar verandering inbrengen. In dit artikel vertellen we dan ook alles over de Curly Girl Methode. Lees dus zeker verder wanneer je hier meer over wilt weten.

Alles over de Curly girl methode

Wat het precies is

Mogelijk zit je al jaren te strijen tegen je haartype. Het lukt maar niet om het in model te krijgen, en er mooie krullen te krijgen. In dat geval hebben we heel goed nieuws, want met de Curly Girl Methode kun je daar verandering inbrengen. Daardoor is het mogelijk om vrijwel ieder haartype te veranderen, naar mooie krullen. Maar mogelijk vraag je jezelf nu af hoe dat dan kan werken. En dat is een terechte vraag, maar laten we daarvoor eens uitleggen hoe dit nu precies in z’n werking gaat.

Het werkt als volgt. Er wordt geen vocht meer aan een kant van je haren gegeven, terwijl er aan de andere kant juist wel de juiste producten worden ingebracht. Daardoor kun je jouw haar daadwerkelijk transformeren, en dat zonder zaken zoals sulfaten en siliconen te gebruiken. Het is dus eigenlijk een methode waarbij je veel schadelijke haar gewoontes kunt vervangen door juist zeer gezonde producten toe te voegen. Er worden dan ook veel schadelijke ingrediënten uit de producten gehaald, en bepaalde gewoontes worden aangeleerd. Wanneer je heel kort wilt toelichten waar deze methode uit staat, kun je het uitleggen door toe te lichten dat schadelijke stoffen en shampoo vermeden dienen te worden.

Geef een reactie