FitforLife

De leukste fitness in Deventer!

Ik doe graag aan fitness in Deventer, want ik heb een hele fijne sportschool gevonden. Fit For Life Sports heeft namelijk een goede afwisseling tussen verschillende soorten sporten en ik vind het altijd enorm gezellig. De sportcoaches en -instructeurs zijn heel motiverend, aardig en benaderbaar en elke les is het weer flink zweten met een mooi resultaat in het verschiet!

Leuke afwisseling

fitness in Deventer

Bij Fit For Life Sports kun je meedoen met bijvoorbeeld HIIT & FIT, W&S, Crossgym en Cross-Boxing, dus je kunt altijd een sport kiezen die goed bij jou past. Zelf wissel ik het graag af, omdat ik niet alleen mijn conditie wil trainen, maar ook graag af wil vallen en sterker wil worden. Ik heb me laten adviseren door Fit For Life Sports en nu sport ik zo’n vier tot vijf keer per week. Ik wissel dan af tussen de programma’s FIT & Slank en Cross-Boxing. Als je je wensen doorgeeft, dan weten de medewerkers heel goed met welk programma je het beste je doelen kunt behalen.

Motiverende instructeurs

fitness in Deventer

De sportinstructeurs veroordelen niemand en als je eens een mindere dag hebt, dan is dat ook helemaal niet erg. Ze weten me op de een of andere manier toch te motiveren om de volgende keer weer mijn best te doen en niet meteen de handdoek in de ring te gooien. Ik vind deze instelling heel erg fijn en ben daarom ook steeds vaker gaan sporten bij deze leuke sportschool. Inmiddels ben ik al acht kilo afgevallen en ben ik een stuk sterker geworden. Mijn conditie is ook verbeterd en ik kan nu moeiteloos rennen voor de bus of de trappen op- en aflopen zonder uitgeput te raken. Wil jij ook graag fit worden? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefles fitness in Deventer!