strandtent kijkduin

De mooiste Strandtent Kijkduin

De eerste zonnestralen komen u al tegemoet; het is weer tijd voor een heerlijke strandwandeling in de vroege morgen of om even uit te waaien in de na middag op het mooie strand van Kijkduin. Van een mooie en winderige strandwandeling krijgen we allemaal trek in iets lekkers. Bij Strandtent Kijkduin bent u op het goede adres om na een heerlijke wandeling neer te strijken op het prachtige terras of binnen in de gezellige en sfeervolle strandtent van Strandtent 14 – Strandtent Kijkduin. Op een heerlijke plek tussen de zee en de duinen kunt u genieten van een lekker kopje koffie, een verse munt thee of genieten van een lunch gerecht. Heeft u de hele dag vrij gepland? Dan kunt u uw hart op halen bij Strandtent Kijkduin. U zal u niet vervelen met de uitgebreide menukaart van Strandtent 14 in Kijkduin. 

strandtent kijkduin

Uitwaaien en een hapje eten bij Strandtent Kijkduin

Op het strand van Kijkduin kunt u genieten van een lange strandwandeling en de eerste zonnestralen. Ook in de zomer kunt u genieten van al het lekkers wat Strandtent Kijkduin u te bieden heeft. Voor een hapje en een drankje bent u hier aan het juiste adres. Na een lange strandwandeling of na een dagje strand kunt u genieten van al het lekkers wat de menu kaart u aanbiedt. Voor een stuk taart bij de koffie, een heerlijke lunchgerecht of om te dineren; alles is mogelijk bij Strandtent 14 in Kijkduin. Op de uitgebreide menukaart kunt u kiezen uit verschillende gerechten. Voor jong en oud, voor ieder is er iets lekkers te vinden. Strandtent Kijkduin beschikt ook over een wekelijkse wisseltap. Zo kunt u iedere keer weer genieten van de lekkerste biertje. Geniet van uw vrije dag bij Strandtent 14. 

strandtent kijkduin

Feesten en partijen bij strandtent Kijkduin

U bent bij Strandtent 14 ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een feestlocatie. Voor al uw feesten en partijen kunt u gebruik maken van deze sfeervolle strandtent die op loop afstand is van de boulevard van Scheveningen. Rechtsonder het NH Atlantic Hotel vindt u Strandtent 14. U kunt na uw feestje direct uw hotel-bed in duiken. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het vieren van uw verjaardagsfeest, huwelijkfeest of familiedag? De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn zeer divers. Strandtent Kijkduin is heel makkelijk te bereiken vanaf de A12, de A4 en de A13. U kunt uw auto gratis parkeren bij Strandtent 14. Er is namelijk voldoende parkeergelegenheid. Strandtent 14 is ook toegankelijk voor mindervaliden, wij beschikken over een strandrolstoel.