Dit zijn de beste elektrische fiets accessoires voor jou

Een van de fijnste vervoermiddelen die we hebben uitgevonden is toch misschien wel de fiets. Dankzij het feit dat wij in een laag, plat land leven, kunnen wij gemakkelijk overal naartoe reizen, of dit nou met de amslod elektrische fiets is, de auto of het openbaar vervoer. Bovendien heeft Nederland een van de mooiste natuurlandschappen in de wereld. Denk aan bijvoorbeeld de mooie groene weilanden, de grote bossen of leuke tulpenvelden. 

Ben je van plan om de laatste maanden van de zomer nog veel fietstochtjes te maken? Of ben je op zoek naar producten die jou kunnen helpen tijdens het fietsen? Of ben je gewoon op zoek naar manieren om je fiets te versieren? Zoek dan niet verder tussen al die product reviews Amslod fietsen (zoals de Review Amslod): wij hebben een aantal accessoires voor jouw (elektrische) fiets op een rijtje gezet. Deze fietsaccessoires zullen zeker uw fiets ervaringen verbeteren qua comfort, gemak en veiligheid. 

Dit zijn de meest verkochte accessoires voor elektrische fietsen

Veel fietsen (en vooral elektrische fietsen) hebben al handige producten bij het apparaat zelf. Er zijn echter een aantal artikelen die echt onmisbaar zijn wanneer je een elektrische fiets hebt gekocht. Een product wat je sowieso moet hebben is een insteek of een kettingslot. Zo voorkom je dat je fiets gestolen wordt. Dit is zeker wel handig om je fiets mee te voorzien, want gestolen fietsen komt maar al te vaak voor, zeker in een land waar er meer fietsen zijn dan mensen!

De meest voorkomende accessoires voor de fiets (en die ook het meest gekocht worden na het aanschaffen van een elektrische fiets) zijn kettingsloten, fietstassen, fietsendragers, manden, kratten en zitjes voor kinderen. Andere accessoires (en voornamelijk die specifiek voor veiligheid) zijn helmen en fietsverlichting. 

Fietsaccessoires specifiek voor het zorgen van veiligheid van jouw fiets 

Fietssloten is niet weg te denken van een fiets: hoe anders voorkom je namelijk dat jouw mooie fiets gestolen wordt? Er zijn verschillende soorten sloten, zoals een kettingslot, ringslot en vouwsloten. Afhankelijk van jouw voorkeur (en wat fietsspecialisten jou zoal aanbieden), kan je eentje kiezen die het beste past bij jou en jouw fiets.

Een andere accessoire, specifiek voor veiligheid, is een helm. Heb je namelijk een high speed elektrische fiets (een speed pedelec)? Dan moet je verplicht een helm aanschaffen en dragen wanneer je gaat fietsen. Een helm wordt in het algemeen ook aangeraden om te dragen bij een ‘gewone’ elektrische fiets. Het is namelijk zo dat je veel harder vooruit komt op een elektrische fiets dankzij de ondersteuning die het biedt. Het is dan wel zo dat je misschien sneller hoofdletsel kan oplopen bij bijvoorbeeld aanrijdingen in het verkeer. Dat wil je natuurlijk voorkomen! 

Een laatste accessoire die veiligheid biedt is fietsverlichting. Verlichting op een fiets is zeer belangrijk, zeker wanneer je vaak in het donker fietst van huis naar werk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat kun je gemakkelijk tegenhouden door je fiets goed te verlichten. Uiteraard is het ook gewoon wettelijk verplicht en zonder fietsverlichting loop je een grotere kans op om een boete te krijgen.

Geef een reactie