Vloeistof

E-liquid van alle grote en maten

E-liquid van alle soorten en maten zijn er te vinden op de website van Smokesmarter. E-liquids en e-sigaretten is het nieuwe roken. De voordelen van een e-sigaret tegenover het analoog roken zijn vrij groot. Ten eerst is het een stuk goedkoper op de lange termijn. Het aanschaf van een e-sigaret mag dan misschien wel duurder zijn dan een pakje sigaretten. Op de lange termijn is het een stuk goedkoper. Ten tweede is het veel gezonder dan een analoge sigaret. De meest e-liquids maken geen gebruik van nicotine en andere schadelijke stoffen. Ten derde ben je door een e-sigaret af van de vieze rokersgeur die altijd om je heen hangt en waar je moeilijk vanaf komt als roker. Deze geur kun je vervangen door een geur die je zelf kiest. Dit kunnen vele fruitsoorten zijn of vele andere geuren. Ten vierde is het voor je omgeving beter. Ze zeggen vaak dat passief meeroken net zo erg is als actief meeroken. Met een e-sigaret is dit niet meer het geval. De rook die uit een e-sigaret komt bestaat uit alleen water.

Blackcurrant

Nog veel meer dan alleen e-liquids

Bij Smokesmarter kan je nog veel meer bestellen dan alleen e-liquids. Je kan hier ook starterspakketten kopen voor een voordelige prijs. Deze pakketten zijn perfect voor mensen die net zijn overgestapt of nu gaan overstappen. Alles wat je nodig hebt om te beginnen zit in het pakket, zo hoef je niet meer om te kijken naar wat je precies allemaal nodig hebt. 

Raspberry

Klantenservice

De klantenservice van Smokesmarter is er goed. Je kan met al je vragen terecht bij de mensen van Smokesmarter via het contactformulier of via de telefoon. Je krijgt hier deskundig antwoordt op je vragen. Verder krijg je op je bestelling 6 maanden garantie. De verzending van je product kost vanaf de 20 euro geen geld en is de volgende dag al in huis.