muurstickers bestellen

Eenvoudig je eigen stickers thuisbezorgd krijgen

De gewenste kleuren en afbeeldingen kun je laten aanbrengen bij het muurstickers bestellen, naar je eigen idee of huisstijl van je bedrijf maak jezelf een ontwerp. De online ontwerper maakt het mogelijk compleet je eigen sticker te maken, of dit nu een tekst of spreuk is, of een afbeelding met een combinatie van letters. Op deze manier heb je altijd een passende stijl voor je woning of kantoor.  

muurstickers bestellen

Voor iedere ondergrond een geschikte sticker 

Muurstickers bestellen kan voor iedere ondergrond, of je nu een sticker nodig hebt voor een glad oppervlak als een deur of een geschilderde muur met behang. Overal heeft plakhetzelf.nl wel een passende sticker voor. Alle exemplaren zijn eenvoudig aan te brengen zonder bellen of strepen, ook gereedschap kun je in de kast laten liggen. Bij het aanbrengen van de sticker moet je er wel opletten dat je geen ringen of armbanden om hebt, dit om de sticker niet te beschadigen bij het aanbrengen. Stickers met een lamineer kunnen ook buiten worden aangebracht.  

Informeer naar de juiste sticker voor jouw project 

muurstickers bestellen

Weet je nog niet precies welke soort sticker je nodig hebt voor je project dan kun je altijd informeren bij plakhetzelf.nl voor advies. De medewerkers kunnen je over alle soorten sticker de eigenschappen vertellen en waarvoor ze gebruikt worden. Het is ook mogelijk om verschillende soorten software up te loaden, op die manier kun je afbeeldingen of eigen gemaakte teksten laten aanbrengen op de muursticker. Voor meer informatie stuur je de medewerkers een mail voor een heldere uitleg.