Kamado Joe

Heel veel plezier met mijn Kamado Joe!

Ik heb een mooie Kamado Joe gekocht en ik ben hier natuurlijk heel erg blij mee. Ik gebruik deze keramische barbecue niet alleen om vlees op te garen, maar ook om groenten, aardappelen en pizza’s klaar te maken. Het is dus een veelzijdige barbecue en ik kan het iedereen aanraden!

Prachtige vormgeving en mooie kwaliteit

Kamado Joe

Uiteraard ziet de barbecue er prachtig uit. Deze Kamado Joe wordt ook wel de Ferrari onder de barbecues genoemd en ik snap deze bijnaam helemaal! De rode kleur is enorm chique en staat heel leuk in mijn tuin. Ik heb veel groene beplanting in mijn tuin en daar past rood erg mooi bij. De barbecue is daarnaast van materialen van de beste kwaliteit gemaakt en bestaat uit keramiek, roestvrij en gegalvaniseerd staal, gietijzer en aluminium. Het innovatieve design en de kwaliteitsmaterialen zorgen ervoor dat de barbecue goed bestand is tegen kou, vochtigheid, hitte en zonlicht. Hij kan daarom probleemloos in de tuin blijven staan, ook als het weer wat kouder wordt of wanneer het regent. Je kunt er dus vanuit gaan dat je nog heel lang plezier van deze barbecue zal hebben!

Kamado Joe

De lekkerste gerechten

Ik vind deze keramische barbecue echt geweldig, want je kunt er verschillende dingen op maken. Zo maak ik hier geregeld kip en lekkere pizza met zelfgemaakte deeg klaar en op KamadoExpress.nl kun je nog meer lekkere recepten voor de Kamado Joe vinden. Ik heb hier bijvoorbeeld de recepten voor pulled duck, verschillende lekkere burgers en malse lamskotelet geprobeerd en ze waren stuk voor stuk heel geslaagd! Ben jij dus nog op zoek naar een goede barbecue waarmee je niet alleen vlees kunt grillen, maar ook allerlei andere gerechten op kunt klaarmaken? Neem dan snel een kijkje op KamadoExpress.nl of kom langs de mooie winkel in Kaatsheuvel!