Kalkhoff fietsen

Altijd al een e-bike willen hebben Kalkhoff fietsen zijn speciaal gemaakt voor de fietsen liefhebber. Welke past het beste bij u. Deze fietsen zijn van hoge kwaliteit en zien er ook nog eens ontzettend mooi uit. Welke Kalkhoff bij u past ligt helemaal aan u behoefte. Laat u inspireren en kijk met ons mee.

 

Ride Out

Kalkhoff staat voor betrouwbare e-bikes die makkelijk de gebruiken zijn voor het dagelijks gebruik. Wil jij je moeiteloos naar werk of in je vrije tijd verplaatsen dan is de Kalkhoff helemaal iets voor jou. De e-bike zorgt ervoor dat je tijdens het fiets minder weerstand voelt van de tegenwind. Iedereen kent het wel het vermoeiende tegen de wind in trappen met je fiets. Nog een voordeel van deze e-bike is dat het milieuvriendelijk is waardoor jij moeiteloos en stressvrij op pad kan. Zoals Kalkhoff het goed zegt “e-bike for daily use”!

 

 

Nederland fietsland

In Nederland wordt er veel gefietst want dan voelen wij ons echt vrij. Op jonge leeftijd leren Nederlanders fietsen zodat wij ons makkelijk kunnen verplaatsen in ons platte landje. De e-bike van Kalkhoff heeft ervoor gezorgd dat wij fietsen weer opnieuw kunnen ontdekken. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat er altijd een fiets voor jou tussen zit. Wil je liever een e-bike die behendig en makkelijk zich door de drukken straten van de stad manoeuvreert kijk dan naar het model IMAGE 5.B EXITE. Deze e-bike heeft een krachtige Bosch Performance-aandrijving met 65 Nm deze zorgt ervoor dat je gemakkelijk van punt A naar B komt. De traploze Enviolo Trekking-naafversnelling helpt jou moeiteloos de bruggen van Amsterdam te trotseren, wie wil dat nou niet. Niet meer hoeven afstappen omdat je de stijlen heuvel niet op komt.

 

Trekking

Hou jij van lange fietsentours door Nederland dan is de ENDEAVOUR 7.B EXCITE 45 misschien wel iets voor jou. Nederland bezit een van de mooiste fietsroutes van Europa en nu kan je die moeiteloos gaan fietsen. Deze e-bike heeft een actieradius van 110 km de geïntegreerde Bosch Tube accu met 625 Wh zorgt dat je zorgeloos je routes kan afmaken. De fietsen zijn zo licht dat ze ook makkelijk te vervoeren zijn. Deze fiets is niet alleen moeiteloos en stressvrij maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Kalkhoff heeft overal aan gedacht zodat jou fietsplezier alleen nog maar groter kan worden. Neem ik kijkje welke e-bike het beste bij je past en doe altijd een testrit om te zien of dit een goede match is.