vouwgordijnen inloopkasten

Ons nieuwe paleisje

Wauw, wat hebben wij een geluk! Een tijdje geleden schreven mijn vriend en ik ons in voor het zoveelste nieuwbouwproject in Amsterdam. Zoals iedereen inmiddels wel weet, is het nog steeds een ongekende gekte op de huizenmarkt – vooral in de randstad. Wij moeten in 2020 onze huidige woning verlaten, waardoor wij dus al meer dan een jaar actief op zoek zijn naar een nieuw plekje. In het begin van onze zoektocht begon ik bij elke nieuwe inschrijving alvast te fantaseren: hoe zou ik ons toekomstige paleisje gaan inrichten? Welke kleuren wil ik op de muur? Helaas volgde teleurstelling op teleurstelling, afwijzing na afwijzing. Natuurlijk bleven wij ons overal voor aanmelden en inschrijven, alleen nam de hoop dat we het huisje of appartement ook daadwerkelijk toegewezen zouden krijgen steeds verder af.

Toen was het raak!

Op een dag in november zag ik weer een nieuw project voorbijkomen op social media of via een nieuwsbrief. Ik stuurde een screenshot naar mijn vriend: “Is dit wat voor ons?”. Het leek te mooi om waar te zijn: betaalbaar, net binnen de ring, duurzaam en zelfs twee slaapkamers. Ondanks alles besloten we om ons toch in te schrijven en we vulden talloze formulieren in en leverden allerlei documentatie aan. Weken verstreken en we waren al weer bijna vergeten dat we ons hadden aangemeld voor dit project. Totdat we opeens een telefoontje kregen: we waren geselecteerd uit alle aanmeldingen en kregen een nieuwe woning toegewezen!

Let the fun begin!

Nu is het dan bijna zo ver. In maart gaan wij verhuizen naar ons gloednieuwe appartement. We zijn niet alleen ontzettend blij dat we in het fijne Amsterdam kunnen blijven wonen, maar ook dat we allemaal nieuwe meubels en andere woonaccessoires kunnen gaan uitzoeken!

We hebben inmiddels al een prachtige nieuwe vloer uitgekozen en tegels voor de badkamer en het toilet geselecteerd. De muren worden strak afgewerkt en overal wit. Deze neutrale en rustgevende basis willen we leuk aankleden met sfeervolle decoratie, zoals bijvoorbeeld gordijnen. Online heb ik prachtige vouwgordijnen gespot die op sfeervolle wijze licht doorlaten. In de slaapkamer wil ik deze vouwgordijnen dan combineren met zware verduisterende gordijnen, voor een goede nachtrust.

De droom van elke vrouw waarmaken

Waar ik dus echt enthousiast van wordt is het volgende. Ons nieuwe appartement heeft een extra slaapkamer, waar ik wel een goed bestemmingsplan voor weet! Ik ga daar de droom van elke vrouw waarmaken door er een ware walk-in-closet van te maken. Nu moet ik alleen nog even een keuze maken uit alle opties op het gebied van inloopkasten, maar dat komt vast goed.