Op zoek naar een zonnebank Utrecht?

Steeds meer mensen weten de zonnebank Utrecht van ZEN ZON ZEE te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Naast dat je hier overdag en in de avonden voor een mooi prijsje kunt zonnen, ben je er hier ook zeker van dat je veilig gaat zonnen. Het team van ZEN ZON ZEE kan je namelijk een uiterst betrouwbare en professionele huidanalyse geven. Je bent op iedere dag van de week van harte welkom tussen 10.00 uur en 23.00 uur.

Maak gebruik van de Ergoline 600 TP of de Ergoline 1100S

Bij ZEN ZON ZEE heb je de keuze uit twee soorten zonnebanken. Je kunt namelijk maximaal 20 minuten zonnen op de Ergoline 600 TP of de Ergoline 1100S. Met beide zonnebanken werk je op een natuurlijke manier aan een gezonde en bruine kleur. Of je nu kiest voor de Ergoline 600 TP of de Ergoline 1100S, beide modellen zijn eenvoudig in gebruik en hierdoor zelf te bedienen.

Laat je huidtype en zonneprofiel bepalen door een van de specialisten van ZEN ZON ZEE

Zonnebank Utrecht

Ga je binnenkort voor het eerst onder de zonnebank of heb je hier al ervaring mee? In beide gevallen doet het je goed om een huidtype en zonneprofiel te laten bepalen door een van de specialisten van ZEN ZON ZEE. Zo weet je zeker dat je verantwoord gaat zonnen en dat je niet voor onverwachtse verassingen komt te staan. Voor vragen over het zonnen of voor vragen over je huidtype en zonneprofiel, kun je altijd even binnenlopen in de salon, gevestigd aan de Adriaen van Ostadelaan 43 in Utrecht. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om even te bellen of online contact op te nemen.