alles in 1

Overstappen kan je geld besparen

Tele2 is van oorsprong een Zweedse telecomaanbieder. Zij leveren vaste en mobiele telefoondiensten, internetdiensten en datanetwerken aan. Bij het grote publiek zijn ze bekend geworden voor het aanbieden van bellen bij consumenten. Ben je al een tijdje op zoek naar een goedkoper abonnement kijk dan eens bij Sim-only van Tele2. Je kan dan goedkoop bellen en het internetten is supersnel. Je mag zelf bepalen hoe lang je abonnement duurt en stelt zelf je bel en databundel samen. Het maakt niet uit of je kiest voor een maandelijks opzegbare Sim Only contract of voor 1 of jaar 2. Bel of internet je veel kies dan voor een Unlimited Data. Maar je kan natuurlijk ook voor een kleinere bundel kiezen. De keuze ligt helemaal bij jou. Wanneer je kiest voor een contract van 1 of 2 jaar dan kan je dit al gauw een paar tientjes per jaar besparen. 

Goedkoop veel data

Weet je niet zeker welke internetbundel het beste bij je past gebruik dan hun internet adviestool. Daar vind je niet alleen veel aanbiedingen maar ook een Sim Only tele 2 pakket wat het beste bij jou past. Zo kies je de beste data voor internet, bellen en sms’en zonder dat je teveel betaald. 

De voordelen van sim only Tele 2

Bij Tele 2 sim only abonnementen hoef je niet vast te zitten aan een contract van 1 of 2 jaar. Tegen een kleine meerprijs is deze maandelijks op te zeggen. Op deze manier zit je niet meer voor een langere periode aan een contact vast. In heel Nederland is er een razendsnel netwerk van Tele2 sim only. Het is onder meer  goedkoper doordat het alleen 4G netwerk ondersteunt en geen 3G meer. Het is verstandig om van te voren je telefoon te controleren of het 4G ondersteunt. Wanneer je kiest voor een Unlimited data, bel/sms bundel dan hoef je niet bang te zijn dat je over je databundel heen gaat. Je hebt dagelijks 5GB tot je beschikking. Beluister je favoriete muziek en kijk naar film en/of series op bijvoorbeeld Netflix. Onderhoudt je sociale contacten op Facebook of Instagram. Zo blijf je overal van op de hoogte voor een vaste prijs per maand. Toch bijna door je bundel heen? Dan krijg je een sms of je vraagt via mijn Tele 2 app gemakkelijk extra data aan. De extra bundel is geldig tot je volgende factuurperiode. Kijk bij overstappen.nl naar de vele mogelijkheden voor een sim only abonnement van Tele2.

Geef een reactie