Scoor je nieuwe zomer outfits!

Het is weer tijd voor lange, warme zomerdagen! Met temperaturen rond de 25 graden en veel zon, is het prima weer om buitenactiviteiten te ondernemen. Echter is het ook de tijd om weer nieuwe zomer outfits te scoren, om deze met dit mooie weer te kunnen dragen. Zo zijn er ook dit jaar weer vele zomercollecties uitgebracht met nieuwe trends en stijlen. In dit blog wil ik met je kijken naar verschillende shorts en outfits, zoals de bermuda heren. Deze broeken zijn zowel te dragen in je vrije tijd als op het werk, omdat ze beschikken over een unieke uitstraling!

Bermuda heren

Een short die in de zomer te dragen is in zowel je vrije tijd als op het werk, is een bermuda heren. De nette afwerking van de broek van stof zorgt voor een unieke uitstraling. De broeken zijn zeer licht van materiaal en is de stof niet dik, wat echter wel zo is bij een spijkershort. Dit zorgt ervoor dat de bermuda heren niet alleen beschikt over een unieke uitstraling, maar ook erg luchtig is. De bermuda heren is er in verschillende maten en is geheel makkelijk online te bestellen, waardoor je ook niet verplicht wordt gesteld om de winkelstraat op te zoeken in deze tijd. Dat biedt misschien zekerheid, maar zorgt er ook voor dat je gewoon kunt blijven genieten van het mooie weer!

Met de bermuda heren beschik je altijd over een casual look. Maar wat maakt deze outfit nu echt helemaal af? Wat zou je er op kunnen dragen en waar is het nu allemaal mee te combineren?

Shop de casual look!

Met de bermuda heren beschikken we nu over het eerste kledingstuk voor de casual look. Zo zijn er verschillende kleuren te verkrijgen bij een bermuda heren, wat ervoor zorgt dat de bermuda ook met erg veel te combineren is. Wanneer je beschikt over een gekleurde bermuda heren, is het wellicht een leuk idee om deze te combineren met een effen wit, grijs of zwart t-shirt. Zo houdt je de rust in de outfit, waardoor je voorkomt dat de kleuren in de kledingstukken erg met elkaar vloeken. Wanneer je nu beschikt over een zwarte, grijze of bruine bermuda, zou je wél kunnen kiezen voor een shirt met een leuke print. Bij Babista zijn deze verschillende bermuda’s en t-shirt te verkrijgen, waardoor je altijd de juiste combinatie kunt maken. 

Wanneer je de bermuda heren nu wilt dragen naar het werk, kun je kiezen voor een standaard kleur bermuda, die je combineert met bijvoorbeeld een grijs of wit t-shirt. Zo houdt je de rust in de outfit, waardoor je ervoor zorgt dat je er representatief uit zult zien!

Combineer de outfit met sportieve sneakers, waardoor je beschikt over een complete casual look. Succes met shoppen en geniet lekker van het mooie weer!