Tijd voor iets blijvends

Mason Garments, een trendzetter op het gebied van sneakers met een tijdloos design. De low-top sneakers worden met de hand gemaakt in Italië en hiervoor wordt alleen gebruik gemaakt van leer met hoogstaande kwaliteit. Het vakmanschap is terug te zien in elk model.
Het ruime aanbod bestaat uit het klassieke Tia model, de sportieve Genova, de casual maar nette Torino en Torino M en de eigentijdse Firenze. Alle modellen komen in verschillende designs en kleurencombinaties zodat je verzekerd bent van de style die het beste bij jou past! Zoek je sneakers die passen bij jouw actieve levensstijl of dat nette paar sneakers dat mag opvallen onder een pantalon? Met Mason Garments sneakers loop je er altijd stijlvol bij.

De beste kwaliteit

Mason Garments biedt niet alleen sneakers die vooruit lopen op de laatste trends maar deze zijn ook nog eens duurzaam. Elk model Mason Garments sneakers is met de grootste zorg samengesteld uit hoogwaardig leer. Daarnaast zijn er in verschillende modellen reflecterend 3M panelen te vinden om ook in het donker op te vallen. Een combinatie van mesh en perforatie zorgen voor een goede ventilatie . Alle modellen van Mason Garments hebben 100% rubberen Sarbini Squalo zool. Hierdoor merk je dat elke stap die je zet goed gedempt wordt en geeft de zool extra grip zodat je een stevige en stabiele houding hebt tijdens het lopen. Door een voering in de tong en in de hiel zit de schoen zacht en past deze goed om jouw voeten.

De nieuwe trendzetter

Ben jij als modieuze trendzetter al zo lang op zoek naar die speciale schoenen waar iedereen jaloers op zal zijn? En wil jij gezien worden in alleen de beste sneakers? Zoek dan niet verder en ontdek wat de Mason Garments sneaker jou te bieden hebben. Een compleet plaatje dat te combineren is met elke outfit. Of je nu houdt van klassiek, uitdagend of sportief, de sneakers van Mason Garments zijn de aanvulling op jouw collectie die nog ontbrak.