Kerstpakketten

Waarom traditionele kerstpakketten uit de mode zijn

Je kent ze wel: die grote ouderwetse kerstpakketten die we vroeger allemaal kregen. Dat was hartstikke leuk maar het is niet meer helemaal van deze tijd. Tegenwoordig wil je natuurlijk als werkgever veel origineler zijn! Er zijn gelukkig tegenwoordig veel meer opties.

Veel keuze

Grote pakketten met voedsel

Een populair kerstpakket was altijd het grote pakket vol met lekkernijen. Soms waren dit heel uitgebreide en luxe hapjes en drankjes voor de feestdagen. Soms zijn het echter gewoon pakketten met een zak chips of een pak drinken. Dat is natuurlijk niet zo gezellig meer. Bovendien zijn er tegenwoordig zoveel mensen met een aangepast dieet. Mensen eten bijvoorbeeld vegan of hebben een glutenallergie. Ze willen hun eten graag zelf uitzoeken. Daarom is dit pakket helaas steeds minder populair.

Online bestellen

Drank is uit

Ook het geven van alcohol is niet meer in de mode. Drank is niet goed voor je en bovendien wordt het stimuleren van alcoholmisbruik tegenwoordig steeds meer gezien als taboe. Zeker door een werkgever. Je moet je dus afvragen of dat nog wel een geschikt cadeau is. 

Zelf samenstellen is leuker

Een zeer populaire optie tegenwoordig is echter het pakket dat mensen zelf samenstellen. Ze krijgen dan een speciale cadeaukaart waarmee ze op een website hun eigen cadeau uit kunnen zoeken of zelfs hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Dat maakt een echt feestje van de feestdagen, wat je ook kiest! Elke werknemer zal er dolblij mee zijn, wacht maar af.