butplug

Wat is een butplug en waarom zijn ze zo populair?

Er zijn letterlijk duizenden seksspeeltjes die je kunt gebruiken in je eentje of met een ander. Een van de meest populaire is echter de butplug. Hoe komt het toch dat juist dit speeltje zo razend populair is? En wat zijn alternatieven erop voor wie het nogal heftig vindt om een butplug te gebruiken? Dat lees je hier.

butplug

Wat is een butplug?

Een butplug of anaalplug is een seksspeeltje om in de anus te plaatsen ter verhoging van het seksueel genot. Een butplug lijkt een beetje op een dildo, maar doorgaans is de buttplug korter en heeft een tapse vorm. Aan het uiteinde is de butplug breder. Dat is om te voorkomen dat de plug te ver de anus in gaat. 

butplug

Kies de beste voor jou

Heb je nog niet zoveel ervaring met anale stimulatie? Kies dan een zacht materiaal en een klein formaat en begin rustig aan. Je kunt dit samen met je partner doen of in je eentje. Het is goed om niet meteen een te grote versie te kiezen als je dit nog nooit hebt gedaan omdat het echt een aparte ervaring is. Ieder mens is ook anders en heeft dus plezier bij een andere grootte. Je kunt ook een butplug set kiezen met meerdere formaten

Zorg voor een codewoord

Anale stimulatie kan heftig zijn als het de eerste keer is. Daarom is het altijd goed om hier afspraken over te maken. Kies een codewoord waarmee je aan kunt geven dat je partner moet stoppen.