Verasol

Welke overkapping van Verasol staat het beste in jouw tuin?

De tijd van heerlijk op het terras zitten in de tuin komt er weer aan. De lange dagen en de warme zon zorgen ervoor dat het buitenleven wordt gestimuleerd. Echter is het soms ook wel eens lekker om niet in de volle zon te zitten. De oplossing? Een terrasoverkapping van Verasol.

Een overkapping is ideaal om meer schaduw te creëren in de tuin of om de regen en wind te beperken en dus het hele jaar door te genieten van jouw terras. Er zijn verschillende materialen voor terrasoverkappingen en dus ook verschillende mogelijkheden, namelijk:

  • terrasoverkapping van hout
  • terrasoverkapping van aluminium
  • terrasoverkapping met stof
  • terrasoverkapping met polycarbonaat
  • terrasoverkapping van glas
Betaalbaar

De perfecte overkapping voor jou

Welke van de bovenstaande soorten bij jouw woning past, hangt van een aantal zaken af. Allereerst wil je natuurlijk een materiaal dat bij je smaak past. Wie weet vind jij hout wel veel mooier dan aluminium. Wil je graag de uitstraling van een tent creëren, dan is een overkapping met stof juist aan te raden. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat de overkapping goed staat bij je gevel. Niet elke materiaalsoorten passen bij elkaar.

Advies van de experts

Nu je weet welke mogelijkheden er zijn, is de keuze misschien juist lastiger. Zie je even door de bomen het bos niet meer? Dan is het verstandig om een expert mee te laten kijken. De medewerkers van Verasol kunnen je adviseren wat betreft de overkapping die bij jouw wensen past.

Aluminium