Behandelingen wellness

Wellness weekend

Een dagje naar de sauna is al heerlijk relaxed, maar wat te denken van een wellness weekend vol met ontspanning, warmte en lekker eten? Thermennijmegen.nl biedt alle mogelijkheden om samen met vriendin of partner een fijn weekendje weg te beleven. Deze wellness heeft een zestal sauna’s waar het heerlijk toeven is. Neem bijvoorbeeld

Massage naar keuze

De eucalyptussauna

De eucalyptussauna zorgt voor een frisse, mentholgeur waarvan al je poriën wijd open gaan staan. Deze sauna is 80 graden en geeft een aangename sfeer. Je luchtwegen varen er wel bij. Deze sauna verfrist en geeft een hoog concentratie vermogen. Elk uur vinden er opgietingen plaats.

Lichttherapie-sauna

Lichttherapie werkt op je gemoedstoestand en kan deze beïnvloeden door bepaalde kleuren. Thermennijmegen heeft een lichttherapie-sauna die om de paar minuten een andere kleur laten zien. Zo staat de kleur blauw voor rust en kalmte en de rode kleur voor passie en kracht. Deze sauna gaat tot 80 graden wat een aangename temperatuur is.

Opgietingen

Thermennijmegen heeft nog meer in petto. Behalve de voorgaande twee sauna’s is er ook de beschikking over;

  • De eventsauna
  • Saunarium (verhoogde vochtigheid)
  • Finse balkensauna
  • De sauna die tot 100 graden gaat
  • De infraroodcabine

Elke dag vinden er opgietingen plaats, die zijn gebonden aan een bepaald thema. Muziek, honing en kruiden zijn een paar ingrediënten die worden gebruikt tijdens een opgieting.

dagje wellness

Arangementen

Thermennijmegen heeft een aantal aantrekkelijke arrangementen waarvan een wellnessweekend er een is.

Heerlijk bijkomen in Thermen Nijmegen en overnachten in één van de dichtbij gelegen hotels. Of wat dacht je van een high-tea arrangement? Samen met een of meerdere vriendinnen de hele dag gebruik maken van alle sauna- en badfaciliteiten.

Eventuele deelname aan onze opgietingen in de eventsauna.

De gehele dag genieten van Puro FairTrade thee.

Tussen 12:00 uur en 17:00 uur wordt een High Tea Lunch geserveerd, bestaande uit 3 kleine broodjes met vlees ,vis en vegetarisch beleg en een heerlijk kopje soep.

Kijk voor het gehele aanbod arrangementen op de website, https://thermennijmegen.nl/