Fitness Rotterdam

Werken aan een gezond figuur met Fitness Rotterdam!

Ik sport graag bij Freewerkt Fitness Rotterdam, want ik vind een gezond en fit lichaam erg belangrijk. Ik volg hier personal krachttraining en het geeft me echt een kick als ik vooruitgang bij mezelf merk. Verder hangt er ook een supergezellige sfeer in de sportschool en doe ik na de training graag nog een drankje met andere leden van Freewerkt.

Fitness Rotterdam

Krachttraining om sterker te worden

Bij Freewerkt doe ik onder andere veel aan krachttraining, want naast een mooi figuur krijg je hier ook een topconditie van. Ik merk bij mezelf dan ook dat ik een stuk slanker geworden ben. Mijn kleding past me nu veel beter! Daarnaast ben ik natuurlijk sterker geworden sinds ik sport en dat geeft me ook enorm veel zelfvertrouwen. Dankzij de personal trainer van Freewerkt weet ik nu dat ik veel motivatie en doorzettingsvermogen in me heb om mijn fitnessdoelen te bereiken en dat is erg waardevol!

Leuke sportschool en gezellige sfeer

Fitness Rotterdam

Fitness Rotterdam is een zeer fijne sportschool en iedereen is heel aardig. Ik kan het dus met iedereen goed vinden. Zowel de medewerkers als de overige leden zijn heel gezellig in de omgang en dit maakt het sporten natuurlijk extra leuk! Ik volg soms bijvoorbeeld groepslessen Pilates en yoga en dan motiveert het me extra veel om lekker mijn best te doen. Na een heftige sportsessie blijven we soms gezellig napraten en als ik daarna weer naar huis ga, dan heb ik alweer zin in de volgende keer. Dus als je op zoek bent naar een fijne sportschool met leuke mensen, dan moet je zeker bij Freewerkt zijn. Neem daarom snel en vrijblijvend contact op met Freewerkt en ontdek ook hoe leuk sporten eigenlijk kan zijn!