personal trainer Den Bosch

Werken aan een strak lichaam met mijn personal trainer Den Bosch!

Afvallen en strakker, sterker en gezonder worden zijn doelen die ik graag wil bereiken. Sinds ik bij Train Station 073 met mijn personal trainer Den Bosch sport, komen deze doelen steeds dichterbij!

Veelzijdige sportschool

personal trainer Den Bosch

Een van de redenen waarom Train Station 073 mij aansprak is vanwege het veelzijdige aanbod. Deze sportschool heeft namelijk verschillende zogeheten Stations en elke Station biedt weer een andere vorm van training. Zo heb je bijvoorbeeld de Fun Station, Power Station en Boxing Station. In de Fun Station kun je verschillende balsporten zoals basketbal, tennis, voetbal en volleybal doen, maar ook aan de calisthenics rek hangen en trainen met je eigen lichaamsgewicht. De Power Station is bedoeld voor krachttraining, dus ideaal als je sterker wil worden. Tenslotte is de Boxing Station (zoals de naam al doet vermoeden) een ruimte waarin je lekker gaat (kick)boksen. Ik kom zelf in alle stations, want ik houd wel van afwisseling en doe gewoon waar ik op dat moment het meest zin in heb. Dit houdt het sporten interessant!

personal trainer Den Bosch

Ook strakker en sterker worden?

Ik train nu drie keer in de week een-op-een met mijn personal trainer en dit bevalt me enorm goed. De begeleiding is echt nuttig, want je weet dan ook meteen hoe je de oefeningen op de juiste manier moet uitvoeren. Daarnaast is de personal trainer er natuurlijk ook om je te motiveren! Ik ben echt blij met de resultaten die ik tot nu toe geboekt heb, want ik ben al ruim acht kilo afgevallen en merk ook dat ik strakker en sterker aan het worden ben. Rennen voor de bus en regelmatig traplopen is voor mij geen probleem meer. Zie jij een strak, gezond en sterk lichaam ook wel zitten? Boek dan snel een gratis proefles met personal trainer Den Bosch bij Train Station 073!