Ryan wint

Wil jij een playstation winnen? Dat kan!

Wil jij nou heel graag een playstation winnen? Dan is dit je kans! Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs? Om kans te maken op de ps4 moet je de volgende stappen voltooien: 

  1. Log in met je social media account.
  2. Er verschijnt een blauwe button met daarop ‘ga naar de post’ klik hierop.
  3. Je komt bij een instagram post en volg de instructies. 

Je moet het instagram account van gamevideos.nl volgen, de foto van de post moet je op je eigen instagram zetten, tag in de foto @gamevideos.nl en gebruik de hashtag #gamevideosnl gebruiken. Elke donderdag wordt een winnaar uit alle deelnemers geselecteerd. Je hoeft dus maar 1x in te loggen en de stappen te volgen om kans te maken op een Playstation 4 PRO. Ben jij de winnaar van de playstation 4 PRO neemt het personeel van GameVideo’s.nl contact met je op om de gewonnen te komen uitreiken. Onthoud wel dat als er een winnaar is er gecontroleerd wordt of je alle instructies goed opgevolgd moet hebben. 

PS 4 winnen

Playstation winnen? 

Als je de playstation gewonnen hebt zou deze persoonlijk uitgereikt worden. Maar wat zijn de gevolgen als je deze instructies niet opgevolgd hebt? Als je @gamevideos.nl niet getagt hebt of niet volgt etc. Dan wordt er een nieuwe winnaar getrokken. Dus zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig opvolgt. Alle deelnemers zullen een mail ontvangen waarin staat wie de gelukkige winnaar van de playstation is. In deze mail kun je ook links en video’s zien van de uitreiking van de ps4.